Ракија

Гроздова природна ракија, произведена од најквалитетното грозје во тиквешијата во кој се апсорбирани од 5000-6000 степени од сончевите зраци годишно.Добиена е со посебна технологија на зреење.Се одликува со златна боја,природен вкус и буди чуства на добро расположение за сите пригоди.