Јаболко

Располагаме со повеќе сорти на јаболко Ајдарет,Златен Делишес,Црвен Делишес,Муцо,Чадел. 

Зелка

Располагаме со повеќе видови зелка ,во гајби во вреќи за подетални информации на нашиот телефон или меил.

Домати

Произведуваме и домати, за подетални информации на нашиот телефон или меил.

Пиперки

Произведуваме зелени и црвени пиперки, за подетални информации на нашиот телефон или меил.

Праски

Произведуваме и праски, за подетални информации на нашиот телефон или меил.