social image

За нас

Тера Фруктус-дооел-Неготино e компанија за купопродажба, производство, пакување, преработка и дистрибуција на земјоделски производи. Основана како приватна компанија Тера Фруктус- Неготино прераснува во една од водечките производители и извозници на земјоделски производи во Македонија.  Прочитај повеќе...
НАШИОТ БРЕHД СЕ ЗАДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ

Нашата понуда

Маџунот е природен лек и храна од Тиквешијата. Маџунот е 100% концентриран сок од грозје,природен лек и енергенс со оригинален слатко киселкаст вкус и арома. Прочитај повеќе...
Гроздова природна ракија, произведена од најквалитетното грозје во тиквешијата во кој се впиени од 5000-6000 степени од сончевите зраци годишно. Прочитај повеќе...
Ви се допаѓаат нашите производи? Имате прашања за нашата понуда? Тука сме за Вас!

Дел од нашата понуда на земјоделски производи